Sådan køres en fuld scanning

Under en fuld scanning scanner programmet som standard følgende objekter:

Vi anbefaler at køre en fuld scanning med det samme, når programmet er installeret på computeren.

Sådan køres en fuld scanning:

1. Åbn programmets hovedvindue og gå til afsnittet Sikkerhed.
  2. I vinduet Scanning skal du klikke på knappen Vælg scanning.

Dette åbner vinduet Scanning.

3. I vinduet Scanning skal du vælge afsnittet Fuld scanning.
  4. I rullelisten ved siden af knappen Kør skal du vælge den handling, der skal udføres, når scanningen er fuldført.
  5. Klik på knappen Kør.

Programmet starter en fuld scanning af din computer.

Til toppen af siden